Vakantiestress?!

Vakantiestress?!

Nog een paar weken en dan zit ik met mijn gezin op een heerlijke camping in Zweden.  Alleen maar luieren, lezen, kanoën en genieten van de mooie omgeving.
Bij mij begint de voorpret al met het verzamelen van alle spullen die meegaan.
Twee weken van tevoren wordt alles wat meegaat op zolder gelegd.
Zo heb ik een goed overzicht van wat er in de auto mee kan (en wat toch maar thuis moet blijven ;))

Tevens is dit bij mij ook altijd een mooie gelegenheid om mijn vriezer, koelkast en voorraadkast leeg te maken. Wat in de vriezer en koelkast staat, wordt opgegeten en ook de voorraadkast wordt gecheckt op datum. Wat kunnen we nog opeten en wat kan er eventueel nog mee op vakantie?
Denk aan restjes aardappelen, potjes groenten, pasta en rijst.
Dit geeft mij een opgeruimd gevoel, Als we terug zijn van de vakantie kan ik deze kast weer met nieuwe, verse spullen aanvullen.

Dit doe ik ook altijd met de kleding. T-shirts, sokken, ondergoed; kleding die eigenlijk wel weg kan,
gaat mee op vakantie om daar vervolgens na het dragen weg te doen. Voornamelijk met de kleding van mijn dochter. Als alles uitgestald op zolder ligt, gaat het inpakken beginnen. Dit gaat vaak erg vlot, waarna mijn man alles in de auto legt (dat is meer het mannending ;))
Nog even een stofzuiger door het huis en de vakantie kan beginnen.

Ik wens jullie allemaal- heel veel plezier op de plek-, waar je heerlijk kunt genieten van een welverdiende rust. En heb vooral geen vakantiestress!

En wil je na de vakantie toch hulp bij het opruimen en ordenen in je huis,
bel of mail voor mijn hulp of vul het antwoordformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Lieve vakantiegroet,
Astrid