Vol energie en inspiratie voor 2019!

Vol energie en inspiratie voor 2019!

Nu ik dit schrijf, zijn de drukke maanden van 2018 weer voorbij. Kerstspullen zijn weer opgeruimd en er is weer rust in mijn huis, gezin en hoofd. Maanden van drukte, maar vooral van gezelligheid en samenzijn met de mensen die mij lief zijn.

De eerste week van januari was ik een week vrij en heb ik al mijn ideeën voor het komende jaar eens opgeschreven. Wat vind ik echt belangrijk, waar geniet ik van en krijg ik energie van?

Bovenaan staat mijn gezin. Mijn man heeft sinds dit jaar een nieuwe ‘oude’ baan. Na 6 jaar keert hij weer terug bij Defensie. Daar ligt zijn passie en haalt hij zijn energie uit. Mijn dochter doet het hartstikke goed op school en is een vrolijke meid in alles wat ze doet. Als wij als gezin iets aan het ondernemen zijn, geniet ik daar enorm van. Mijn werk in de thuiszorg doe ik ook nog steeds met veel plezier en ook daar krijg ik energie van. Zo fijn om andere te helpen die het niet meer kunnen.

Met mijn eigen bedrijf ZiezoAstrid heb ik ook weer veel plannen. Ik ga nog meer mijn kennis verbreden, door middel van opleidingen en cursussen, zodat ik aan ieder de dienst kan leveren die is afgestemd op zijn of haar persoonlijke situatie. Meer maatwerk, met bijvoorbeeld timemanagement, agendabeheer, budget coaching en opruimen.

Ook wil ik zelf bewuster worden van mijn eigen leefstijl. Meer kijken naar de spullen die ik heb, zorgen dat ik mij energiek blijf voelen door middel van blijven sporten en voeding. Maar vooral dingen blijven doen die ikzelf leuk vind en waar ik blij van word.

Dit is voor iedereen natuurlijk anders. En misschien ben je nog zoekend naar iets waar jij je goed bij voelt. Lukt het niet omdat het nog te druk is in je hoofd en huis? Dan kan ik jou daarmee op weg helpen. Op mijn website www.ziezoastrid.nl kun je zien met wat voor dingen ik je kan helpen. Bel of mail voor mijn hulp als je die nodig hebt of vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Voel je niet schuldig als het je niet helemaal zelf lukt, want hoe fijn is het om 2019 te beginnen met de dingen die je jezelf had voorgenomen? Daar gaat het om. Lekker aan de slag met je goede voornemen (ook al is het met een beetje hulp).

Lieve groet,

Astrid