‘Een huis vol spullen’

Afgelopen maandag begon de eerste aflevering van ‘Een huis vol met spullen’ op RTL 4.Onder begeleiding van opruimcoach Zamarra Kok en presentatrice Lieke van Lexmond, gaan ze de strijd aan met overvolle huizen van personen die daarbij hulp nodig hebben.

Een aflevering waarin ik veel problemen herken en zie bij mijn eigen klanten. Van 2 huishoudens naar 1, dingen bewaren ‘voor later’ en moeilijk afscheid nemen van spullen die een herinnering hebben. In deze tijd dat iedereen weer druk aan het werk is, school, sport en familie/gezin, wil het opruimen en uitzoeken wel eens vergeten worden.

Uitstellen, geen zin, niet weten waar je moet beginnen.

Ik wil je heel graag helpen met het opruimen en het uitzoeken van spullen in je huis .Je zult zien dat het uiteindelijk heel veel ruimte en rust geeft in je omgeving.

Bel of mail voor mijn hulp als je die nodig hebt of vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Of kijk op www.ziezoastrid.nl voor meer informatie.

Lieve groet, Astrid