‘Weer terug naar normaal!?’

Wat een bizarre tijd hebben we. Maar gelukkig kunnen we momenteel weer wat meer ondernemen. De kinderen gaan weer naar school, musea, pretparken en dierentuinen zijn weer open. En ik heb ook al weer een aantal sportlessen gevolgd in mijn sportschool. Net zoals de sportlessen en scouting van mijn dochter weer zijn begonnen. Wat is het weer fijn om weer een ritme te krijgen in het dagelijks leven. De agenda wordt weer iets meer gevuld met activiteiten. Gelukkig gaat dat beetje bij beetje.

De afgelopen maanden heeft dat mij wel aan het denken gezet. Door al die ‘vrije tijd’ thuis, besefte ik terdege dat ik voorheen harder liep dan ik eigenlijk zou willen. Een beetje rust af en toe kan heel fijn zijn. Ik bedacht dat de weken soms echt té vol worden gepland. En ik zag aan mijn dochter dat dat soms te veel was voor haar. Met andere ogen ben ik naar mijn agenda gaan kijken. Wat kan ik anders doen? Keuzes maken, dat is het belangrijkste. Ook voor mijn gezin wil ik meer rust creëren. Af en toe een ‘lege’ dag in de agenda is eigenlijk wel heel erg fijn. Tijd voor jezelf, beschikbare ruimte voor spontane activiteiten die je op dat moment kunt ondernemen.

Wellicht is het moeilijk om naar je eigen agenda te kijken. Het is dan ook fijn als iemand met andere ogen mee kijkt. Ik wil je daarbij heel graag helpen. We bekijken wat we kunnen doen om alles weer overzichtelijk te maken in je agenda.
Wat zijn je prioriteiten, welke klussen moeten er gedaan worden en welke afspraken heb je allemaal. We maken een agenda die voor jou, en je eventuele gezin, overzichtelijk is en ruimte geeft zodat het tijd overblijft voor leuke dingen.

Bel of mail voor mijn hulp of vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie, kijk op mijn website https://www.ziezoastrid.nl/diensten/agendabeheer/

Voor nu, wens ik alvast iedereen een hele fijne zomer toe. Waar je ook heen gaat. Laat alle verplichtingen nog zoveel mogelijk los. Geniet van het mooie weer in je eigen huis of op je vakantieplek. Rust uit zodat we in september ‘Weer terug naar normaal’ kunnen.